U bent hier: Exposanten » Exposantennieuws

Exposantennieuws

KMO ADVIESCENTRUM GEEFT STARTSCHOT OP BCD2019

Het KMO adviescentrum is een nieuw initiatief van Ebucon bvba, om KMO eigenaars en starters te ondersteunen met advies en ondersteuning op maat van uw bedrijf, en dit voor een brede waaier van expertises. Via onze website maakt u een afspraak met de expert van uw keuze, om u verder te helpen met uw uitdaging.

Van ondernemers voor ondernemers

Aanwervingshuis - De kunst van het aanwerven

“Aanwervingshuis beheerst de kunst van het aanwerven, door de focus op kwaliteit voorop te stellen én de passie voor performantie te behouden, steeds met een glimlach”

Maximale beveiliging dankzij Quick Folding Speedgates

HPJET AIR FREE FOAMING

Dosanova is een innovatieve fabrikant van hoogwaardige en betrouwbare reinigingssystemen. Wij ontwerpen en produceren een breed gamma aan oplossingen voor lage-, midden- en hoogdruk toepassingen binnen de voeding, marine, carwash en landbouwsector. Naast ons eigen gamma leveren wij u eveneens componenten van de belangrijkste fabrikanten in de sector.

Boost uw beursdeelname met onze workshop

Honderden visitekaartjes in je zak na de beurs? Maar geen idee wat je ermee moet doen? Wat is je doel eigenlijk? Wat wil je bereiken met je beursdeelname? Geen stress, we komen je helpen!

Nieuw: de HP GRILL

Magazijnen of distributiecentra herbergen vaak een doolhof aan stapelrekken, waarin werknemers snel heen en weer lopen. Een ongeluk met neervallende goederen is snel gebeurd. Toch is dit vrij eenvoudig te vermijden. Met de modulaire HP GRILL vermijd je dat vallende stapelgoederen uit de rekken tuimelen.

SERVIPACK NEWS

NIEUW : DE KARTONVERSNIPPERAAR EDWARD, ter vervanging van luchtzakjes in plastic. Demo op onze stand 2152. Een verbeterde en meer veilige werkomgeving met palletmagazijn PALOMAT, te bezichtigen op onze stand.

L-STIN WORDT ARTORI

Jezelf in vraag stellen en even stilstaan bij je doel en de manier waarop je naar buiten komt. Dat is wat wij – Steven en Inge – de voorbije maanden gedaan hebben. Het resultaat van deze uitgebreide denkoefening is een nieuwe huisstijl, een nieuwe website én… een nieuwe naam!

Nood aan een échte energiepartner voor uw onderneming?

Als 100% Belgische leverancier begeleidt Elindus ondernemers op een betrouwbare manier bij het aankopen, benutten en beheren van hun energiebehoefte.

BEZOEK ONS & WIN EEN GRATIS LAADPAAL !

BEZOEK ONZE STAND (nr.4326) OP BEDRIJVENCONTACTDAGEN EN WIN EEN GRATIS* LAADPAAL THUIS ! Registreer uw aanwezigheid op Bedrijvencontactdagen via onze persoonlijke uitnodigingslink met code 38463: https://registration.n200.com/survey/14cfvttjt6f31?actioncode=NTWO003023GHA&partner-contact=28y3807jzvtnx Waar: Bedrijvencontactdagen Kortrijk Xpo Wanneer: 4-5 december 2019, van 14u tot 21u Hoe: 1) Bezoek onze stand (nr.4326) op Bedrijvencontactdagen 2) Vul het wedstrijdformulier in 3) Like onze Electricea facebookpagina Op 10 december zal er 1 winnaar verloot worden via onze facebookpagina ! SUCCES !!

VULKOPRIN PRESENTEERT ZIJN KIJK OP INNOVATIE

Verandert Generatie Z ook jóuw manier van werken? Hoe speel je daar best op in?

Uit een bevraging bij C-level profielen uit 5 verschillende regio’s (UK, Frankrijk, Duitsland, Australië en Singapore) blijkt dat na Digitale Transformatie, de inrichting en digitalisering van de werkplek tot de top 3 – uitdagingen behoort binnen bedrijven.

Impressionante Wedstrijd op bedrijven contactdagen!

Bezoek onze stand 400 C - Groepstand Ieperplein. Neem deel aan onze wedstrijd en ga na hoe doeltreffend jouw communicatie is.

Microsoft Windows Collaboration Display - Unieke preview tijdens BCD 2019!

Maak kennis met het unieke Sharp - Microsoft Windows Collaboration Display op de stand van CCAPS (Booth 1104) Ontdek de mogelijkheden om binnen én buiten je onderneming samen te vergaderen en samen te werken in documenten en plannen via de huidige moderne technologieën. Kijk hoe Office 365 met apps als Microsoft Teams met de geïntegreerde Skype For Business een meerwaarde kunnen betekenen in uw onderneming. Vraag vrijblijvend naar onze demo op de stand.

Passion for packaging & presentation

MBS verdeelt in België het afdichtingssysteem AirScrape®

MBS Group verdeelt voortaan in België het afdichtingssysteem AirScrape® van de Duitse producent ScrapeTec Trading Ltd. Dit innovatieve contactloze afdichtingssysteem, dat boven een transportband wordt gemonteerd, vermindert aanzienlijk de stofvorming en voorkomt een verlies van het product. Ontdek tal van voordelen van AirScrape®. Bekijk de video van voor en na de installatie bij onze referentieklant, een houtverwerkend bedrijf: https://www.mbsgroup.be/nl/nieuws/20191001-afdichtingssysteem-airscrape.html

Revive en VGD: van accountant tot adviseur

De accountant is al lang geen number cruncher meer die alleen maar de boeken bijhoudt. De wettelijke verplichtingen zoals de jaarrekening en de btw-aangifte blijven uiteraard bestaan maar vandaag is de accountant meer een adviseur geworden die, zeker in KMO's, de rol van externe CFO speelt.

Een nieuwe superheld: de GRILL BARRIER !

De TB-serie binnen het Flex Impact-gamma beveiligt jouw personeel en gebouw tegen aanrijdingen. De HT Tunnel zorgt ervoor dat er geen letsels of schade ontstaan door vallende goederen. Wat krijg je als je nu beide sterktes bundelt? Precies, een superheld: de GRILL Barrier!

Elegante wegversperring als straatmeubilair

Ontdek onze nieuwe extra geïsoleerde sectionaalpoort – NASSAU S8000F

Naast een brede waaier aan bestaande modellen, bieden wij u onze NASSAU S8000F sectionaalpoort aan. Deze sectionaalpoort is uniek op de markt omwille van haar hoge isolatiewaarde en energiebesparende functie.

De nieuwe BMW i4: de toekomst van het kenmerkende BMW rijplezier

Met het eerste puur elektrisch aangedreven model voor de premium middenklasse brengt BMW de karakteristieke kenmerken van het merk over naar het tijdperk van lokale emissievrije mobiliteit

Nieuwe productiesite voor Argent Alu en ROB

Argent Alu en ROB investeren in een nieuwe vestiging op de bedrijvensite Ter Vlucht in Ardooie. De site is 20.676m² groot en ligt pal naast de E403.

OPEL DECAIGNY 3E JAAR OP RIJ VERKOZEN TOT BESTE OPEL BEDRIJFSWAGENDEALER VAN BELGIE

OPEL GOES ELECTRIC

Maak kennis met ons gamma !

Electricea biedt professionele laad- en opslagoplossingen aan van ongeëvenaarde en betrouwbare kwaliteit. Wij helpen mee aan het creëren van duurzame oplossingen om de vergroening van het wagenpark en de opslag van energie verder uit te bouwen. Daarnaast zetten we de opgewekte energie zo efficiënt mogelijk in bij onze klanten. Ons aanbod gaat van de installatie en online integratie van elk laadstation tot de automatische verrekening van alle laadkosten.

4 tips om een waterkoeler te kiezen

Ben je op zoek naar een waterkoeler voor je woning of je organisatie? Dan is de kans groot dat je je overweldigd voelt, want de keuze is gigantisch. Met dit stappenplan vind je in een handomdraai de waterkoeler die perfect bij je past.

Laat je ontzorgen

Ken je dat gevoel dat je marketingacties geen onderdeel uitmaken van een groter geheel? Je doet zo maar wat en als je alles optelt kost het handen vol geld en brengt het niets op.

Verdubbel of verdriedubbel uw bedrijfsoppervlakte met Proplus LP3

Storacon stelt zijn nieuw type tussenverdieping voor, Proplus LP3, een goedkope manier om, in uw bestaande ruimtes, meer plaats te creëren voor opslag, kantoren, vergaderzalen, ordervoorbereiding en dergelijke meer.

JavaScript belangrijkste taal volgens Belgische CIO's

JavaScript blijft de meest gevraagde taal voor programmeurs. Dat moet blijken uit een bevraging bij Belgische CIO's, uitgevoerd door HR-consultancybureau Robert Half.

WAKE ME UP...

Wij liggen al lang niet meer wakker van een event, stand of branding. Maar kom ons gerust wakker maken als je op zoek bent naar een top event, prachtige stand of sublieme branding.

nieuwbouw crosdock

uitbreiding van ons nieuw crossdock

Ontdek de nieuwe KX-NSV300 virtuele telefonie-oplossing en wat hij voor u kan betekenen!

Als geprivilegieerde partner van Panasonic krijgt Licom de kans om het nieuwe VoIP communicatie systeem KX-NSV300, in primeur aan te bieden op de Belgische markt. Dankzij deze virtuele telefooncentrale worden zaken als homeworking, flexdesk, mobiele integratie en Unified Communications toegankelijk voor elke KMO.

Werk is meer dan de optelsom van het aantal jobs in een organisatie

De Vlaamse regering wil de komende vijf jaar 120.000 Vlamingen aan een job helpen. De vraag is echter wat vandaag nog gedefinieerd wordt als job, schrijft Maj Buyst, Managing Director van Robert Half Flanders District.

Richt uw bedrijfsruimte in naar wens met Modul +

Modul + is een afscherming door middel van scheidingswanden in 4 mogelijke uitvoeringen : rooster, plaatstaal of half plaatstaal en transparant synthetisch glas. Het systeem is goedkoop en eenvoudig in te passen in elke omgeving, zowel binnen als buiten.

AKM hygienic power racks

Komen jullie langs bij ons op stand 4177? of bezoek ons via onze site: https://www.akm.be :) nu nog herken- en zichtbaarder!

BMC en Vanheede breiden PMD-zak uit: nieuwe hoogtechnologische sorteerlijn voor plastic.

De nieuwe blauwe zak wordt volop uitgerold over Vlaanderen. De consument kan er meer van zijn kunststoffen in kwijt, maar dat vraagt van de sorteerders om nieuwe technieken. Vanheede Environment Group investeerde daarom flink in zijn site in Roeselare om nog meer en beter te kunnen recycleren. Het vond in streekgenoot BMC (Bulk Maintenance Construction) de perfecte partner om de nieuwe machines te integreren in de bestaande loods. Een sterk staaltje technisch kunnen, want de ruimte en de tijd waren zeer beperkt. (RecylclePro 4/2019) Bekijk de video: https://bmcroeselare.be/nl/nieuws/20190918-bmc-en-vanheede-breiden-pmd-zak-uit-nieuwe-hoogtechnologische-sorteerlijn-voor-plastic.html

Efficiënte reductoren voor de levensmiddelenindustrie die voldoen aan de hoogste normen.

Efficiënte reductoren voor de levensmiddelenindustrie die voldoen aan de hoogste normen, ideaal voor het gebruik in extreme omgevingen en bestand tegen de meest voorkomende kuisproducten en ontsmettingsmiddelen.

VGD CFO services zorgt voor een snelle en efficiënte financiële rapportering bij Vivaldis Interim

Vivaldis Interim is een belangrijke nichespeler op de uitzendmarkt. Na de overname van een Duitse groep van interimkantoren moesten ook de bedrijfsprocessen meegroeien. VGD CFO Services bood hen de begeleiding en ervaring om de financiële rapportering te optimaliseren.

Cybersecurity, een must voor elk bedrijf! 5 redenen om er vandaag nog werk van te maken.

Het is een hot topic in de media: "cybersecurity". Voor wie er nog niet mee vertrouwd is, is het nu het moment om er werk van te maken. Zeker omdat ook de overheid een duidelijk signaal geeft en extra geld vrijmaakt voor cybersecurity bij bedrijven. Lees hier alvast 5 belangrijke redenen waarom jouw bedrijf hier ook moet in investeren en kom tijdens de bedrijvencontactdagen zeker langs op de stand van CRM Group (nr.235) en leg je situatie voor of stel je vragen aan onze cyber experts.

Een grondige bescherming met de FLIP veiligheidsplinten

De FLIP is een robuuste veiligheidsplint uit polymeer waarbij verbindingsstukken je toelaten een zone op een efficiënte manier aaneensluitend af te bakenen.

Benieuwd naar ons uniek verhaal? Leer TIO3, Business Center en Event Location beter kennen

TIO3 is een Business Center en Eventlocatie gelegen in Ronse. Het gebouw van TIO3 straalt karakter uit en heeft reeds een mooi verhaal dat terug gaat tot 1952. Een voormalig stedelijk ziekenhuis dat volledig werd getransformeerd, met aandacht voor hedendaagse vormgeving en architectuur, tot een aangename en open plek waar licht, ruimte en design het karakter bepalen. Tijdens de Bedrijven Contactdagen kan u ons beter leren kennen en stellen wij met veel trots onze diensten aan u voor.

AKM hygienic power racks

Kom ons vandaag ook nog bezoeken of doe dit verder op onze site www.akm.be

Distributiecentrum DSV op LAR-Zuid in Menen

De Deense reus DSV Logistics heeft een nieuw gebouw gezet op de Meense industriezone LAR-Zuid. DSV is een Europese topspeler in de logistieke sector en beschikt over meerdere vestigingen in België. Het nieuwe distributiecentrum is maar liefst 6.000m² groot. Er zijn hierdoor meer dan 50 jobs ontstaan.

Getra lanceert nieuwe inktjetprinter om te coderen 1580

Getra lanceert de nieuwste printer uit het gamma van Videojet, de 1580. Het unieke aan deze printer is dat hij zichzelf opvolgt en controleert, waarna voorstellen ter optimalisatie worden geformuleerd aan de verbruiker. Verder geeft de Videojet 1580 zelf aan wanneer welk onderdeel vervangen moet worden. U merkt het: Videojet verlegt de lat qua betrouwbaarheid en gebruikersvriendelijkheid in inktjetprinters!

Bespaar tot 30% op gas & elektriciteit

Betaalt u teveel voor gas en elektriciteit?

Nieuwe vestiging voor BMC in 2020!

Goede vooruitzichten voor BMC in 2020! De bouwwerken aan onze nieuwe vestiging zijn volop aan de gang. De nieuwe site in het bedrijvenpark Krommebeek (Roeselare) zal vlot bereikbaar zijn dankzij de ligging langs de ringweg R32 en de directe nabijheid van de E403. Onze groeiambities beginnen vorm te krijgen. Wij kijken nu al vol spanning uit naar onze verhuis volgende zomer.

BELTING KEEPS MOVING

Wij blijven net als transportbanden steeds in beweging! U kent ze wel, de Mario Brothers, de broers die van geen ophouden weten en maar blijven gaan. Tijdloos, eindeloos en onvermoeibaar. En alhoewel Mario in feite een loodgieter is, laat hem nu toch ook vaak op een transportbandje lopen. Helemaal onze meug!

Efficiënte IBC menger

EUROMIXERS IBC-menger maken van uw IBC container een procesmenger

Venice onderdeel van Unit4 Bedrijfssoftware

Unit4 bedrijfssoftware is een nieuw bedrijfsonderdeel van Unit4 dat softwareoplossingen voor de accountant en de ondernemer maakt, in de Benelux.

Print zelf uw kleurenlabels

Print zelf haarscherpe kleurenlabels Alle formaten tot A4 Water en uv resistent Professioneel - dagelijks gebruik Bespaar tijd en geld

DOCK GATE: voorkom ongelukken aan laadkaaien

Laden en lossen aan laadkaaien brengt onvermijdelijk risico’s met zich mee, dat spreekt voor zich. Zo heb je het gevaar dat werknemers in de laadkuil terechtkomen voor of na het lossen. Bovendien kan een stuurfout van een heftruckbestuurder ervoor zorgen dat de elektrische poort beschadigd raakt. Enter de Dock Gate!

MAHIEU CONSTRUCT breidt uit

Nieuwe productiesite in Duinkerke

Het klikt tussen MIDES en Covestro

Met vier zijn ze er momenteel aan de slag. M’GINEERS Filip, Jens, Pieter en Thomas helpen het engineering team van Covestro in Tielt met het aanpassen, updaten en onderhouden van het productieapparaat. “De meest recente lijn dateert van 2008, maar binnenkort wordt een bestaande lijn volledig vernieuwd. Dus er is wel wat werk aan onze winkel”, zegt Wouter Croquey.

80 procent van bedrijven krijgt personeel niet digitaal bijgeschoold

Acht op de tien managers hebben het moeilijk om hun personeel voor te bereiden op de digitale transformatie. “Belgische managers worstelen met de opleiding van hun personeel”, zegt Jeroen Diels van rekruteringsbureau Robert Half.

Heftrucks op maat van de klant VCS Forklifts

Heftruck herstelling alle merken & verkoop en verhuur Verkoop van schrob en veegmachines Eureka

Onze toekomst is elektrisch

Laat u overtuigen door onze schone, krachtige elektrische wagens – vernieuwd voor meer rijplezier en een klimaatneutrale toekomst.

SMILES - het keuzeconcept voor Medewerkers en Relaties

HET IDEALE GESCHENK VINDEN WAS NOOIT EENVOUDIGER !

⚡ Electrifying news

De eerste volledig elektrische MINI luidt een geladen evolutionaire stap in, waarmee de handling als een kart en het iconische MINI design worden samengebracht met een vastberaden duurzaamheid.

DOCK BUMPER: aanrijdbescherming voor laadkades

Magazijniers en truckchauffeurs hebben het vaak voor hun ogen zien gebeuren: een vrachtwagen die tijdens het manoeuvreren onzacht in aanraking komt met de laadkade. Het is en blijft een heikele onderneming omdat het zicht niet optimaal is, en de chauffeur het niet altijd hoort als iemand die probeert te waarschuwen.

Vermijd onbetaalde facturen - check vrijblijvend de kredietwaardigheid van uw klanten/ prospecten op Stand 254 Hall 2 - Verzekeringskantoor Malfait

Stand 254 - Hall 2 Wij verwelkomen u graag om vrijblijvend advies in te winnen & de kredietwaardigheid van enkele van uw klanten / prospecten (wereldwijd) te checken bij onze partners op onze stand - Verzekeringskantoor Malfait

De bouwwerken aan de nieuwe MBS vestiging zijn gestart!

Goede vooruitzichten voor MBS in 2020! De bouwwerken aan onze nieuwe vestiging zijn volop aan de gang. De nieuwe site in het bedrijvenpark Krommebeek (Roeselare) zal vlot bereikbaar zijn dankzij de ligging langs de ringweg R32 en de directe nabijheid van de E403. Onze groeiambities beginnen vorm te krijgen. Wij kijken nu al vol spanning uit naar onze verhuis volgende zomer.

Scoops krijgt boost door Scale-Up Vlaanderen

Scoops, specialist in beeldschermcommunicatie

Het THK BNS systeem, het perfecte huwelijk tussen een kogelmoer en een splinemoer.

Het ideale systeem voor de creatie van gecombineerde bewegingen ( translatie, rotatie of spiraalvormige) met één enkel as.

HeliCat verhuur - verkoop -service van hoogwerkers en grondverzet

Hoogwerkers Schaarliften Heftrucks Wielladers Graafkranen

EQ steeds belangrijker in ogen van werkgevers

Emotionele intelligentie, ook wel het EQ genoemd, wint aan belang op de werkvloer. Bijna 6 op de 10 managers verantwoordelijk voor de aanwervingen binnen hun bedrijf, geeft aan dat het EQ even belangrijk of zelfs belangrijker is dan het IQ van kandidaat-werknemers. Dat blijkt uit onderzoek van rekruteringsspecialist Robert Half onder 200 Belgische CIO’s, 200 Belgische CFO’s, 300 Belgische senior managers met aanwervingsbevoegdheid en meer dan 23.000 medewerkers wereldwijd, waaronder 1.000 Belgen.

Secretary Plus is Bright Plus geworden!

What's in a name? Een vraag waar zelfs Shakespeare zich het hoofd over brak, maar vooral bijzonder actueel voor onze organisatie. Want of het nu gaat om een pasgeboren baby, een huisdier of een nieuwe zaak: een naam moet passen, toch? Vandaag staat onze organisatie dan ook voor een bijzondere uitdaging…

Uw medewerkers in de winter verwennen met een zakje vol vitaminen?

Abonneer je dan snel op onze gezonde gevriesdroogde fruitsnacks! Al vanaf € 5.98 pp/maand met gratis display.

MINI John Cooper Works GP 🔥🔥🔥

Hij is er! De snelste MINI ooit! 🔥 De MINI JOHN COOPER WORKS GP
  • Voka
  • Vraag & aanbod
  • Ondernemers
  • Trends
  • Picstory
  • Business Vlaanderen
  • De Vlaamse Ondernemer
  • Fokus
  • Made In West Vlaanderen