U bent hier: Exposanten » Exposantennieuws » Maximale beveiliging dankzij Quick Folding Speedgates

Exposantennieuws

Maximale beveiliging dankzij Quick Folding Speedgates

Wij stellen met trots de EntraQuick® Folding Speedgates voor. De Quick Folding Gate is een snelvouwende draaipoort, specifiek ontwikkeld om het in- en uitrijden van een terrein maximaal te beveiligen. De Quick Folding Gate biedt een eersteklas alternatief voor de gekende combinatie van een schuifpoort en een slagboom.

De Quick Folding Gate is geschikt voor elk type voertuig. Het unieke design werkt zonder grondrail en bovenrail, waardoor ook zeer zware of heel hoge vrachtwagens zonder problemen in- en uit kunnen rijden.

De Quick Folding Gate is verkrijgbaar in de standaardmaten van 3.5 tot 10 meter doorgangsbreedte, een openings- en sluitingssnelheid van 4 tot 10 seconden en een hoogte van 2, 2,5 of 3 meter. De Quick Folding Gate wordt aangedreven door een krachtige motor met een frequentieomvormer. De poortvleugels openen in een beveiligde zone. Elke vleugel kan indien nodig ook afzonderlijk geopend worden. Om de veiligheid te garanderen is de poort uitgerust met veiligheidslijsten en waarschuwingslichten.

De Quick Folding Gate is TUV gekeurd volgens de hoogste Europese normen. De Quick Folding Gate is speciaal ontwikkeld voor intensief gebruik. Deze poort is daarom uiterst geschikt om te plaatsen op locaties met een druk en zwaar verkeer, zoals logistieke centra of havens.

Snelle openings- en sluitingstijd
Een conventionele schuifpoort opent gemiddeld aan een snelheid van 0.2 m/s, waardoor dergelijke poorten niet geschikt zijn voor drukke toegangen. Een klassieke schuifpoort van 6 meter doorgang bijvoorbeeld, heeft een openings- en sluitingscyclus van ongeveer 1 minuut. Stel dat het aantal in- en uitrijdende voertuigen hoger zou liggen dan 30 voertuigen per uur, dan zou de poort bijna continu open staan! Dit houdt meteen een belangrijk bijkomend veiligheidsrisico in, want onbevoegden kunnen gemakkelijk binnengeraken wanneer de poort onbemand is.

De cyclus van de Quick Folding Gate duurt slechts enkele seconden, waardoor zelfs bij grote verkeersvolumes de poort beduidend sneller gesloten wordt en zo een veel hoger niveau van veiligheid biedt.

Kenmerken
snel open en dicht
duurzaam design
hoge kwaliteit
onderhoudsvriendelijk
stabiel design
standaardmaten, maar in verschillende versies en kleuren beschikbaar
veiligheidslijsten en waarschuwingslampen voor extra veiligheid
ontworpen voor intensief gebruik
TUV gecertificeerd

terug naar overzicht

  • Voka
  • Vraag & aanbod
  • Ondernemers
  • Trends
  • Picstory
  • Business Vlaanderen
  • De Vlaamse Ondernemer
  • Fokus
  • Made In West Vlaanderen